Timmer aan je bedrijf met video in de bouw.

Videomarketing in de bouw

Samenwerken aan aansprekende educatieve verhalen

Videomarketing in het primair onderwijs

Waarom video inzetten als bouwbedrijf?

Video is een onmisbaar instrument voor bouwbedrijven, en Frame Change begrijpt dat als geen ander. Als bouwbedrijf wil je jouw projecten in de schijnwerpers zetten en potentiële klanten overtuigen van je vakmanschap. Met onze hoogwaardige videoproducties kunnen we de verbluffende details van je projecten vastleggen en je bedrijf in de kijker zetten. Of het nu gaat om timelapse-video’s van bouwprocessen, dronebeelden van voltooide projecten of overtuigende testimonials van tevreden klanten, wij leveren de visuele impact die je nodig hebt. Wij tillen jullie communicatie naar een hoger niveau.

Bouwprojecten in beeld brengen

Wil je jouw relaties, volgers en websitebezoekers op de hoogte houden van je werkzaamheden en laten zien wat je allemaal in huis hebt? Overweeg dan om diverse projectvideo’s te laten maken. Of je nu kiest voor video’s die verschillende projecten belichten of juist de verschillende bouwfasen en aspecten van één enkel project uitlicht, het resultaat is een indrukwekkend overzicht van de verschillende activiteiten en voortgang. Vooral bij projecten die maanden of zelfs jaren in beslag nemen, is het een uitstekend idee om regelmatige updates te delen. Deze video-updates kunnen niet alleen op je website worden ingezet, maar ook via je sociale mediakanalen verspreid worden.

Bekijk enkele voorbeeldvideo's

Personeel werven in de bouwsector door een sterke employer branding

Wat is employer branding?

Het werkgeversmerk (employer branding) voor een bouwbedrijf is het proces van het creëren en bevorderen van een positieve reputatie als werkgever in de bouwsector. Dit is cruciaal omdat het helpt getalenteerde medewerkers aan te trekken en te behouden in een competitieve arbeidsmarkt. Video is een krachtig hulpmiddel voor het tonen van de bedrijfscultuur, projecten en teamleden, waardoor potentiële werknemers een levendig beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. Het biedt een kans om de unieke aspecten van het bedrijf te benadrukken en een emotionele connectie te creëren, waardoor vakmensen worden aangemoedigd om voor het bouwbedrijf te kiezen.

Wat zijn de voordelen van employer branding?

  • Talentaantrekking: Het trekt gekwalificeerde vakmensen aan, waardoor je de keuze hebt uit de beste.

  • Personeelsbehoud: Het versterkt de band met huidige medewerkers, wat het behoud van ervaren vakmensen bevordert.
  • Verbeterde productiviteit: Medewerkers die zich verbonden voelen met het bedrijf en de bedrijfscultuur zijn over het algemeen meer gemotiveerd en productiever. Dit kan de kwaliteit en efficiëntie van uw bouwprojecten verbeteren.
  • Kwaliteit: Met betrokken, gemotiveerde bouwvakkers verbetert de kwaliteit van het werk.

  • Reputatie: Een sterk werkgeversmerk in de bouwsector kan het bouwbedrijf een goede reputatie bezorgen, wat de aantrekkingskracht vergroot/

  • Kostenbesparing: Het vermindert wervings- en trainingskosten, aangezien personeel langer blijft.

Dronebeelden van een bouwproject nodig?

Overweeg je een dronevideo te laten creëren voor een bouwproject? Wij zijn gecertificeerde drone-operators en hebben meerdere jaren ervaring in het vastleggen van bouwprojecten.

Met behulp van een drone wordt het aanzienlijk vereenvoudigd om hoogwaardige foto’s en video’s vast te leggen. Bij bouwprojecten kunnen we bouwfasen en specifieke handelingen vanuit diverse invalshoeken in detail vastleggen.

Breng je bouwproject in beeld door een timelapsevideo

Een timelapsevideo is een versnelde video-opname waarbij langzame veranderingen in de tijd worden samengeperst, waardoor een snel overzicht van een langdurig proces ontstaat. Voor een bouwbedrijf is dit boeiend omdat het de mogelijkheid biedt om de gehele bouwcyclus, van grondwerk tot oplevering, in een kort en pakkende video vast te leggen. Dit is waardevol voor projectmonitoring, marketing en klantbetrokkenheid. Wij brengen uw bouwprojecten graag in beeld zodat jij dit kan presenteren op een manier die indruk maakt en de voortgang effectief communiceert.

Benieuwd hoe wij uw bouwbedrijf kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op.