Hi, wij zijn Frame Change

Het invullen van vacatures, verbeteren van je positie in de zoekresultaten van Google, het vergroten van je bekendheid bij je doelgroep en het verhogen van de conversie op je website zijn allemaal voorbeelden die kunnen worden bereikt met behulp van videomarketing.

Bij Frame Change zijn we een volwaardig creatief bureau dat zich specialiseert in videoproductie in al haar facetten. Of het nu gaat om animatievideo’s, bedrijfsfilms, commercials of campagnevideo’s, wij hebben de expertise om jouw verhaal op een krachtige manier visueel weer te geven. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw video de juiste aandacht krijgt van je doelgroep.

Ons Werk

Wij zijn trots op de video’s die wij maken. Bekijk enkele video’s om een gevoel te krijgen van ons werk.

Hallo! Ik ben Joost, mede-oprichter van Frame Change. Vanaf het begin hebben we strategie en creativiteit gecombineerd om merken vooruit te helpen.


Heb je interesse in het verkennen van de mogelijkheden van videomarketing voor jouw organisatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De kans is groot dat je met mij spreekt, en ik sta klaar om met je mee te denken.

Hallo! Mijn naam is Jeroen, net als Joost, mede-eigenaar van Frame Change. Ik heb meerdere creatieve opleidingen succesvol afgerond met als specialisatie videoproductie.

Met veel enthousiasme zet ik deze vaardigheden nu in voor ons mooie klantenbestand.


In mijn rol als filmmaker ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het filmen en monteren van jouw videocontent.
Wil je ontdekken wat er allemaal mogelijk is? Aarzel niet om te bellen of te mailen. We kijken er naar uit!

Nieuwsgierig geworden?
Laat een berichtje achter!