Val op met persoonlijke gifjes

Je eigen gifjes laten maken

WIL JIJ OOK EIGEN GIFJES? Dat kan! Wij maken zowel geanimeerde als gefilmde gifjes. Dit hebben wij al voor tientallen verschillende organisaties gedaan, klein en groot, in binnen- en buitenland. Uiteraard hebben wij ook meerdere gifjes voor onszelf gemaakt en dat is handig om ons hier eerst even voor te stellen.

Ik ben JEROEN, eigenaar van FRAME CHANGE. Als camerman en editor heb ik al vele projecten op mijn naam staan. Het aantal gifjes dat ik gemaakt hebt schat ik in op 500+. Ohja, en ik maak graag gebruik van onze drone! Onderstaand gifje heeft inmiddels 313.000+ views bereikt.

En ik ben JOOST, mede eigenaar van FRAME CHANGE. Daarnaast ben ik de oudere broer van Jeroen. Voor de meeste projecten ben ik verantwoordelijk voor het script, shotlist en regie. De kans is groot dat ik ook de contactpersoon ben in het geval je interesse hebt in bijvoorbeeld het laten maken van gifjes. Dit gifje heeft inmiddels zelfs al 785.000+ views bereikt.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

DE OPKOMST VAN STORIES OP SOCIAL MEDIA

Het plaatsen van stories is een populaire manier om een moment van het dagelijks leven te delen. Onder andere SNAPCHAT, INSTAGRAM, FACEBOOK EN WHATSAPP hebben allemaal een story-functie.

Het blijft voor merken belangrijk om vakkundig hun Facebook- en Instagram-profielfeeds te onderhouden. Maar om consumenten beter te kunnen aanspreken, moeten merken ervoor zorgen dat ze vermakelijke ervaringen voor consumenten kunnen bieden met inhoud.

Girl in a jacket

GIFJES EN STICKERS IN STORIES

GIFjes en stickers zijn een ongelooflijk populaire manier geworden voor mensen om te communiceren en extra context toe te voegen aan de foto’s en video’s die ze delen in hun verhalen. Door entertainende GIFjes en stickers te maken, geven merken consumenten een manier om hun merk te gebruiken om zichzelf te uiten en te delen met al hun volgers. Wanneer gebruikers naar een “Waalwijk” GIF/sticker op Instagram zoeken, krijgen ze een lijst met leuke opties te zien. Zie hier hoe de gifjes, die wij hebben gemaakt, zichtbaar worden van Allround Makelaardij, FIT personal Training, RKC Waalwijk en Joost.

GIF’s kunnen een EFFECTIEF EN LUCRATIEF MARKETINGMIDDEL zijn als ze correct worden gebruikt. Door leuke inhoud te maken kunt u de vruchten plukken met duizenden of miljoenen impressies terwijl u authentiek contact hebt met de consument.

Neem contact op: