Creëer een connectie met je doelgroep

Bedrijfsvideo laten maken

Creëer een connectie met je doelgroep

Bedrijfsvideo laten maken

Waarom video inzetten als organisatie?

Videocontent is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest cruciale vormen van content in online marketing. Het dient niet alleen om conversies te verhogen, maar draagt ook bij aan een sterker merkimago en werkgeversmerk. Met onze uitgebreide expertise videoproducties, garanderen wij effectieve video’s die resultaat opleveren voor jouw organisatie.

We hebben een portfolio waar we trots op zijn, waarbij we hebben samengewerkt met gerenommeerde klanten zoals Tensing, Willy Naessens, Woonpartners en Plameco.

Wij ondersteunen van A tot Z, van script tot oplevering

Het creëren van boeiende videomateriaal begint met een doordachte strategie. Wat is het verhaal dat je aan je doelgroep wilt overbrengen, en wat maakt jouw merk of organisatie uniek? Waarom zouden kijkers jouw video moeten bekijken en, nog belangrijker, de gewenste actie moeten ondernemen? We starten met het ontwikkelen van een storyboard en scripts, en gaan op zoek naar de perfecte opnamelocatie(s) en passende stemacteurs. Onze bewerking voldoet aan de hoogste normen, omdat elk platform en doel specifieke structuur, formaten en lengtes vereisen. Wij blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen, en zorgen ervoor dat al onze videomaterialen hiermee in overeenstemming zijn.

Bekijk enkele voorbeeldvideo's

Snelle inzetbaarheid

Wij hebben vaak dezelfde week al tijd om een afspraak in te plannen of spontaan beelden op te nemen.

Gecertificeerd & gediplomeerd

Wij zijn gediplomeerde videograven en daarnaast gecertificeerde drone-operators met jarenlange ervaring.

Hoge kwaliteit

Wij filmen met het beste apparatuur en kunnen tot wel 5.2K opnemen.

Optimaal inzetbaar

Wij leveren onze producties volgens de hoogste normen, omdat elk platform en doel specifieke structuur, formaten en lengtes vereisen.

Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op.