Timmer aan je bedrijf met mooie dronebeelden.

Dronebeelden laten maken

Timmer aan je bedrijf met mooie dronebeelden.

Dronebeelden laten maken

Waarom dronebeelden opnemen?

Met een dronevideo of dronefoto breng je jouw bedrijf, evenement of product op een opvallende manier in beeld vanuit vogelperspectief.

Dronebeelden zorgen voor een extra dimensie aan je visuele content en beeldbank, wat resulteert in prachtige producties.

Bij Frame Change beschikken we over gecertificeerde dronepiloten die in-house werken om jou een unieke videobeleving te bieden maar bovenal veilig en kundig te werk gaan.

Dronevideo van een bouwproject

Overweeg je een dronevideo te laten creëren voor een bouwproject? Wij zijn gecertificeerde drone-operators en hebben meerdere jaren ervaring in het vastleggen van bouwprojecten.

Met behulp van een drone wordt het aanzienlijk vereenvoudigd om hoogwaardige foto’s en video’s vast te leggen. Bij bouwprojecten kunnen we bouwfasen en specifieke handelingen vanuit diverse invalshoeken in detail vastleggen. Lees meer over het maken van videocontent in de bouw

Snelle inzetbaarheid

Wij hebben vaak dezelfde week al tijd om drone-opnames te maken.

Gecertificeerd & gediplomeerd

Wij zijn gediplomeerde videograven en daarnaast gecertificeerde drone-operators met jarenlange ervaring.

Hoge kwaliteit

Wij filmen met het beste apparatuur en kunnen tot wel 5.2K opnemen.

Optimaal inzetbaar

Wij leveren onze producties volgens de hoogste normen, omdat elk platform en doel specifieke structuur, formaten en lengtes vereisen.

Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op.