Recruitment Video Production Services That Make Your Employer Brand Stand Out!

Video trekt de aandacht van toptalent en zorgt voor meer en betere sollicitaties.

Wij maken regelmatig recruitmentvideo’s om te gebruiken als marketingcampagne op social media. Deze video’s zijn over het algemeen kort en krachtig om de aandacht te trekken van passieve sollicitanten. We zorgen dan voor een opvallende openingsscène, grote close-ups van gezichten om kijkers aan te trekken inclusief gemakkelijk leesbare teksten.

Content voor social media leveren wij altijd aan in onderstaande verhoudingen:

Recruitmentvideo past ook bij jouw organisatie.

Om de voorsprong te hebben in de huidige door kandidaten gedreven arbeidsmarkt, moeten recruiters gaan denken als marketeers. Recruitmentvideo is een geweldige manier om uw kandidaat-ervaring te onderscheiden en uw boodschap aan passieve kandidaten te communiceren.

Hieronder vindt je enkele van de recruitmentvideo diensten die we aanbieden om u te helpen zich te onderscheiden en op te vallen.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij eerder hebben mogen maken? Bekijk enkele voorbeelden.

“We werken al jaren samen met Frame Change. Ze maken niet alleen mooie video’s, maar helpen met het gehele proces. Ze denken mee over de mogelijkheden, komen met creatieve ideeën en streven naar perfectie. Inmiddels is Frame Change zo bekend met Plameco, zodat wet volledig aan ze over kunnen laten. Wij werken als Plameco graag met Frame Change samen en zullen nog veel projecten samen doen!”
Anouk

Content marketeer bij Plameco

Neem contact op: