Recruitment Video Production Services That Make Your Employer Brand Stand Out!

Video trekt de aandacht van toptalent en zorgt voor meer en betere sollicitaties.

Some Brands We Work With

Recruitmentvideo voor social media marketing

Wij maken regelmatig recruitmentvideo’s om te gebruiken als een marketingcampagne op social media. Deze video’s zijn over het algemeen kort en krachtig om de aandacht te trekken van passieve sollicitanten. We zorgen dan voor een opvallende openingsscène, grote close-ups van gezichten om kijkers aan te trekken inclusief gemakkelijk leesbare teksten.

Content voor social media leveren wij altijd aan in de volgende verhoudingen; 1:1, 9:16 en 16:9.

Recruitmentvideo past ook bij jou organisatie.

Om de voorsprong te hebben in de huidige door kandidaten gedreven arbeidsmarkt, moeten recruiters gaan denken als marketeers. Recruitmentvideo is een geweldige manier om uw kandidaat-ervaring te onderscheiden en uw boodschap aan passieve kandidaten te communiceren.

Hieronder vindt je enkele van de recruitmentvideo diensten die we aanbieden om u te helpen zich te onderscheiden.

Teaservideo’s

Kort maar krachtige video’s, ook wel snackable content omdat het zo makkelijk kijkt en daardoor weet te boeien. Hierdoor zijn teaservideo’s ideaal te gebruiken als video op social media om een vacature te promoten.

Duur: 10-20 seconden

1:1 + 16:9 + 9:16

Corporate Recruitment video

Een corporate recruitment video zorgt ervoor dat de kijker de bedrijfscultuur en sfeer beleeft. Als de kijker zich hierin herkent leidt dit tot meer sollicitaties. Deze video’s zijn ook goed toepasbaar als headervideo van de ‘werken bij pagina’.

Vacaturevideo’s

Nu is het klaar met die saaie, lange vacatureteksten! De beste manier om nieuwe medewerkers te werven is een vacaturevideo. Hierdoor maken we op creatieve wijze indruk op je nieuwe medewerkers. In vacaturevideo’s wordt gesproken, daarom monteren wij de video mét ondertiteling zodat de deze altijd en overal kan worden bekeken zonder dat daar geluid voor nodig is.

Franchisenemer worden bij Plameco (video)

“We werken al jaren samen met Frame Change. Ze maken niet alleen mooie video’s, maar helpen met het gehele proces. Ze denken mee over de mogelijkheden, komen met creatieve ideeën en streven naar perfectie. Inmiddels is Frame Change zo bekend met Plameco, zodat wet volledig aan ze over kunnen laten. Wij werken als Plameco graag met Frame Change samen en zullen nog veel projecten samen doen!”
Anouk

Content marketeer bij Plameco