ORIGINEEL RELATIEGESCHENK

Laat een handgetekende illustratie van een bedrijfspand maken en geef een echt origineel relatiegeschenk cadeau.

Origineel relatiegeschenk

Laat een handgetekende illustratie van een bedrijfspand maken en geef een echt origineel relatiegeschenk cadeau.

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk ?

Als een relatie verhuist, een extra vestiging opent of een jubileum viert, ben je vast op zoek naar een bijzonder cadeau. Overweeg dan om een handgetekende illustratie te laten maken van het bedrijfspand!

Creëer een blijvende herinnering aan jullie zakelijke relatie in het (nieuwe) bedrijfspand. Deze unieke en gepersonaliseerde poster zal niet alleen jouw bekende, maar ook zijn zakenrelaties, familie en vrienden herinneren aan de waardevolle samenwerking die jullie hebben gehad.

Onze moderne en stijlvolle illustraties kunnen worden ingelijst en zorgen voor een prachtig geschenk dat de ontvanger koestert.

Wat zijn de kosten voor een tekening van een woning of (bedrijfs)pand?

Al vanaf €209 inclusief btw én gratis bezorging maken wij een handgetekende illustratie van 210 bij 297 mm (A4) met moderne zwart of witte lijst.

Prijzen Zonder lijst Met lijst
A4 €169 €209
A3 €189 €229
A2 €209 €249
A1 €229 €269
Afwijkende maat Op aanvraag Op aanvraag

Luchtfoto laten tekenen

Ook is het mogelijk om een luchtfoto te laten tekenen. Indien er een luchtfoto is, kan deze toegestuurd worden. Anders bieden wij de mogelijkheid om een luchtfoto te maken. Wij zijn namelijk gecertificeerde drone-operators met veel vliegervaring. Wij houden ons dan ook aan de wet- en regelgeving en mogen daardoor niet op iedere locatie vliegen zoals in de buurt van vliegvelden.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

“Ziet er super uit. Erg snelle service en goed ingepakt. Erg blij mee. Ook het geven van het cadeau was superleuk. Onze relatie stuurde één dag later al een foto dat de lijst een plekje heeft gekregen”
Marleen

Interesse in een uniek en handgetekend relatiegeschenk? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij kijken er al naar uit!