Timelapsevideo van bouwproject laten maken in Tilburg?

Een timelapsevideo van een bouwproject biedt beknopt inzicht in het hele bouwproces, bevordert projectbeheer, betrekt belanghebbenden en dient als effectief promotiemateriaal voor bouwbedrijven.

Creatief

Doelmatig

Professioneel

Wat is een timelapsevideo van een bouwproject?

Een timelapse van een bouwproject is een videotechniek waarbij foto’s of video-opnames van een bouwplaats gedurende een bepaalde periode worden vastgelegd en vervolgens op een versnelde manier worden afgespeeld. Het doel van een timelapse is om het hele bouwproces, dat normaal gesproken weken, maanden of zelfs jaren kan duren, samen te vatten in een kortere tijdsduur, meestal enkele minuten.

Om een timelapse van een bouwproject te maken, worden camera’s op vaste posities geplaatst op of rond de bouwplaats. Deze camera’s nemen regelmatig foto’s of video’s met een vaste interval, bijvoorbeeld elke paar minuten of elke dag, afhankelijk van de gewenste tijdschaal voor de uiteindelijke timelapse.

Zodra de bouw voltooid is en alle beelden zijn verzameld, worden de foto’s of videoclips samengevoegd en versneld afgespeeld. Hierdoor wordt het proces versneld weergegeven, waardoor je het hele bouwproject in korte tijd kunt zien evolueren, vanaf de start tot de voltooiing.

Op zoek naar een partner voor timelapsevideo’s in Tilburg?

Timelapses van bouwprojecten zijn niet alleen boeiend om naar te kijken, maar ze zijn ook waardevol als hulpmiddel voor projectmanagement, presentaties aan belanghebbenden en als promotiemateriaal voor de betrokken bouwbedrijven. Het stelt mensen in staat om het project in zijn geheel te visualiseren en de vooruitgang in een oogopslag te zien.

Bel 06 116 183 48 of contactformulier

We werken al een aantal jaren samen met Frame Change. Na het eerste project waren wij zo tevreden, dat we voor video’s altijd Joost en Jeroen benaderen. Ze maken niet alleen mooie video’s, maar helpen met het gehele proces. Ze denken mee over de mogelijkheden, komen met creatieve ideeën en streven naar perfectie. Inmiddels is Frame Change zo bekend met Plameco, zodat we het volledig aan ze over kunnen laten. Wij werken als Plameco graag met Frame Change samen en zullen nog veel projecten samen doen!

Anouk Snoeren – Plameco

5.0

Neem contact op: