Frame Change

Wij zijn van mening dat het van groot belang is om uw organisatie/aanbod op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.
Het doel van Frame Change is om op een creatieve manier een boodschap over te brengen, die een krachtig en uniek beeld achterlaat bij de kijker.
Wenst u uw organisatie te presenteren door middel van foto- of videomateriaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons aanbod
VIDEO: Wij maken bedrijfsvideo’s, productvideo’s, animatievideo’s en evenementenvideo’s waarbij u bepaalt, in combinatie met onze creatieve blik welke boodschap wordt overgebracht op de kijker. Hierdoor kan de functie en/of de werking van een product of dienst goed worden overgebracht waardoor een duidelijk beeld wordt geschetst voor de potentiële klant.
FOTO: Naast professionele video’s verzorgen wij ook productfotografie, luchtfotografie en portretfotografie. Wij kunnen er hierdoor voor zorgen dat u uw organisatie perfect op digitale middelen kan profileren.

Videomarketing

Wij zien een stijgende trend in het gebruik van videomarketing. Ook organisaties gaan mee met de trend van video. Wij merken dat er door organisaties steeds meer waarde wordt gehecht aan het profileren door middel van foto’s en video’s. Dit beeldmateriaal wordt dan gebruikt om bijvoorbeeld te delen op de eigen website en social media. Wij zijn van mening dat social media een belangrijke en makkelijk inzetbare tool is om de doelgroep te bereiken. De organisatie bepaalt de boodschap die gedeeld wordt. Wij kunnen er voor zorgen dat bijvoorbeeld het imago of de naamsbekendheid van een organisatie een duidelijk beeld schetst voor de kijker. Een bijkomend voordeel van videomateriaal is dat deze makkelijk online te delen is waardoor er in korte tijd veel mensen bereikt kunnen worden. Wij leveren kwalitatief hoogstaand beeldmateriaal welke gebruikt kan worden voor op social media.

In vergelijking tot tekst wordt een video als prettiger beschouwd, dit blijkt ook uit terugkoppelingen van onze opdrachtgevers. Een video kan naast de tekstuele boodschap ook de beleving en emotie overbrengen op de kijker. Dit zorgt er met name voor dat de kijker meer vertrouwen heeft in de organisatie, het product of de dienst die gepresenteerd wordt.

De kracht van een foto

De ontwikkelingen van technische apparatuur groeit erg snel. Wij groeien hier in mee. Zo hebben wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om luchtfoto’s te maken van bedrijfspanden, bouwprojecten, landbouw, landschappen etc. Dit doen wij door middel van een professionele drone. Hiermee maken wij foto’s en video’s vanuit de gewenste positie in de lucht.

appartamenten-complex-engelen

Appartementencomplexen Engelen, Noord-Brabant

 Naast luchfoto’s maken wij ook productfoto’s. Goede en duidelijke productfoto’s zijn essentieel voor de verkoop van producten in bijvoorbeeld een webshop. Wij hebben een eigen fotostudio voor het fotograferen van producten. Met behulp van de juiste camera en flitsapparatuur worden scherpe en goed belichte foto’s gemaakt van uw producten. Deze kunnen vervolgens worden uitgesneden waardoor u vrijstaande foto’s heeft van uw producten.

Kwaliteitseisen

Kwaliteit betekent voor Frame Change de juiste mensen, materiaal en communicatie voor het perfecte beeldmateriaal. Voordat het beeldmateriaal wordt opgenomen spreken wij graag eerst persoonlijk met u af om uw wensen duidelijk te krijgen.

Bij eventuele vragen of interesse kunt u altijd contact met ons opnemen bel: 06-11618348 of mail: info@framechange.nl. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen.

Joost WillemseOver Frame Change Joost Willemse

06 116 18 348
joost@framechange.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Frame Change Jeroen WillemseJeroen Willemse

06 183 98 779
jeroen@framechange.nl