Kerstvideo laten maken

Een kerstvideo biedt de gelegenheid om de waarden en identiteit van de organisatie te versterken. Het kan dienen als een middel om een positieve en betrokken beeld van het bedrijf te tonen aan het publiek, klanten en werknemers.

Feestelijke sfeer

Emotionele verbinding

Relevante boodschap

Ho, ho, ho!

Een goede kerstvideo kan een effectieve marketingtool zijn. Het trekt de aandacht van (potentiële) klanten, vergroot de naamsbekendheid en het versterkt het imago van de organisatie. Dit draagt bij aan het aantrekken van nieuwe klanten en medewerkers.

Kerstvideo

Een kerstvideo biedt een scala aan voordelen, waaronder het verspreiden van de kerstsfeer, het versterken van de merkidentiteit, het bevorderen van betrokkenheid en loyaliteit, en het vergroten van de zichtbaarheid van een organisatie. Het is een krachtig communicatiemiddel dat kan bijdragen aan een positieve indruk en verbinding met het publiek.

Persoonlijke kerstgroet

Een zakelijke kerstgroetvideo biedt verschillende voordelen en kan een waardevol middel zijn voor organisaties om hun betrokkenheid bij klanten, partners en werknemers te tonen tijdens de kerstperiode

Kerstgifjes

Kerst-GIF’s kunnen worden gebruikt als onderdeel van uw online marketingstrategie. Ze kunnen worden ingezet in sociale media-campagnes, e-mailmarketing, digitale advertenties, en meer, om uw doelgroep te bereiken en te betrekken. Daarnaast natuurlijk ook leuk voor de medewerkers om in hun eigen stories te delen op social media.

Bel 06 116 183 48 of contactformulier

We werken al een aantal jaren samen met Frame Change. Na het eerste project waren wij zo tevreden, dat we voor video’s altijd Joost en Jeroen benaderen. Ze maken niet alleen mooie video’s, maar helpen met het gehele proces. Ze denken mee over de mogelijkheden, komen met creatieve ideeën en streven naar perfectie. Inmiddels is Frame Change zo bekend met Plameco, zodat we het volledig aan ze over kunnen laten. Wij werken als Plameco graag met Frame Change samen en zullen nog veel projecten samen doen!

Anouk Snoeren – Plameco

5.0

Neem contact op: