WIJ MAKEN AANSPREKENDE VIDEOCONTENT.

Welkom bij Frame Change Videoproducties! Wij zijn een veelzijdig mediaproductiebedrijf uit Waalwijk, opgericht door de broers Jeroen en Joost Willemse. Sinds onze oprichting in 2016 zijn we constant gegroeid, want video wordt steeds populairder! We zijn trots op de mooie namen in ons portfolio, zoals RKC Waalwijk, DJ Paul Elstak, Hilton Hotels, Rabobank en Willy Naessens. Wij maken video’s voor zowel grote als kleine organisaties.

Wij denken graag mee en nemen werk uit handen. Wanneer wij een productie aannemen, ontzorgen we u van A tot Z, van het script tot de oplevering van de video. Maar ook na de oplevering kunnen wij u ontzorgen door te ondersteunen bij marketingactiviteiten om de video optimaal in te zetten op uw website en social media kanalen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van videografie, animatie, social media en marketing.

Bij Frame Change weten we hoe we uw boodschap het beste kunnen vertellen. Dus als u behoefte heeft aan videocontent, laat het ons weten! We kijken er naar uit om met u samen te mogen werken.

Een greep uit ons werk

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR:

Neem contact op: