Jullie willen een prachtige trouwvideo laten maken en zijn daarom natuurlijk op zoek naar een goede videograaf. Bekijk onderstaande bruiloftvideo die wij hebben gemaakt en beleef wat wij hebben beleefd.

Voordat jullie kiezen voor een videograaf willen jullie natuurlijk eerst meer weten over wie de videografen van Frame Change zijn.
Wij zijn Joost en Jeroen Willemse, broers, en het is onze passie om de dag van jullie leven op zo’n manier vast te leggen dat de sfeer en emotie altijd opnieuw te beleven is. 

Wat zeggen de bruidsparen over ons?

Jeroen en Joost hebben onze bruiloft op perfecte wijze vast weten te leggen. Al vanaf de eerste minuten van de dag waren zij aanwezig en hebben ze op een relaxte manier de verschillende beelden geschoten. Ze hebben alle belangrijke momenten mooi vastgelegd, zonder dat ze op de voorgrond traden. Ook op het feest ’s avonds hebben Jeroen en Joost sfeerbeelden geschoten, zodat onze hele dag prachtig is samengevat in een mooie video, die we nog steeds vol trots aan iedereen laten zien!

Martijn Broeders, Getrouwd op 07/07/2018

Op onze bruiloft heeft Frame Change onze dag gefilmd van ’s ochtends bij het aankleden tot en met het feest ’s avonds. Joost en Jeroen waren die dag met zijn tweeën. Ondanks dat we het erg spannend vonden dat alle aandacht die dag op ons gevestigd was, was de samenwerking met deze jongens super! Het voelde vertrouwd en we konden geheel onszelf zijn, erg fijn!
Na ongeveer 3 weken kregen wij onze video te zien. Wat ongelofelijk gaaf is deze geworden. Door het werk van Frame Change zal onze bruiloft altijd een levende herinneringen blijven door de fantastische beelden.
Echt top werk en een aanrader voor elk bruidspaar!

Jaidy Zijlmans - van Os, Getrouwd op 15/06/2019

Jeroen en Joost hebben onze bruiloft van het begin tot (bijna) het eind gefilmd. Hartstikke gezellig om ze erbij te hebben en ze waren totaal niet op de voorgrond aanwezig. Uiteindelijk kregen we al na ongeveer een maand onze video en die is geweldig! Kortom: een dikke 10 voor Jeroen en Joost! 😄

Antoinette van Rijswijk, Getrouwd op 06/09/2019

TARIEVEN
Hieronder vind je de tarieven voor de videodiensten die wij voor jullie kunnen verzorgen. Mocht je andere wensen hebben, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Trouwen jullie in 2020? Informeer dan snel of deze datum nog beschikbaar is voor ons, wij hebben dan namelijk al meerdere bruiloften gepland staan. Mochten wij geen tijd hebben dan leggen wij jullie graag in contact met een collega-videograaf uit ons netwerk met dezelfde kwaliteitsstandaard.

WERKWIJZE
Wij doen zo onopvallend mogelijk ons werk en laten meestal de fotograaf de shoot leiden. Wij zorgen er voor dat alle locaties, belangrijke personen en mooie details goed in beeld worden gebracht.

Misschien nog belangrijker is audio. Ik maak gebruik van meerdere audio recorders, zodat geen enkel moment gemist wordt. Mijn doel is dat jullie deze mooie dag ook jaren later kunnen herbeleven, door middel van goede audio en prachtige filmische beelden.

HET PAKKET
Mocht je hier aanpassingen in willen hebben dan is dat uiteraard mogelijk.

 • Volledige dag filmen

 • Dronebeelden (afhankelijk van locatie, weer en veiligheid)

 • Alle ruwe beelden worden meegeleverd

 • Bruiloftvideo 4-6 minuten

 • Levenslange backup

 • Inclusief reiskosten tot 100 kilometer

 • Wij hebben altijd een back-up videograaf achter de hand

€ 1295,-

EXTRA OPTIES
Naast ons huidige pakket bieden wij ook een aantal extra opties aan:

 • Film van de volledige ceremonie: €250,-

  Een complete registratie van de ceremonie met 1 of meerdere vaste camera’s, dat met hoge kwaliteit audio tot een lange film wordt gemonteerd.

 • Same day edit: €650,-

  Zeer populair: Tijdens het diner monteer ik een fraaie ‘Same Day Edit’ in elkaar. Aan het begin van het avondfeest wordt deze korte film afgespeeld voor de avondgasten én het bruidspaar. Een perfecte start van het feest!