Wilt u een sterke animatievideo laten maken? Frame Change kan dit voor u realiseren.

Een animatievideo is uitermate geschikt om iets te promoten, te verduidelijken, te laten zien of uit te leggen. Of het nu gaat om uw website of een product of dienst, met animatie is alles mogelijk. Bovendien kunt u in een animatievideo een hele duidelijke sfeer en stijl neerzetten. Deze stijl zegt iets over u of uw bedrijf en maakt een bepaald gevoel bij mensen los. Omdat animatie vanuit de verbeelding gemaakt wordt, is er van alles mogelijk. Een animatievideo laten maken van een complex product, dienst of organisatie is mogelijk.

Beeldend verhaal

Een animatie video kan heel kort en krachtig, of juist wat langer. De stijl van de animatie kan strak en clean, of juist speels en vrolijk. Het is maar net wat bij u en/of uw bedrijf past. Graag ga ik samen met u kijken welke stijl het best bij u past en welk verhaal we gaan vertellen met de animatie video. Wilt u toch graag daadwerkelijke beelden laten zien van uw product of dienst? Lees dan meer over video. Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk!

 

Heeft u interesse in videoproducties? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordat we aan de slag gaan met het maken van een video is het eerst van belang om dingen als onderwerp, doelgroep, boodschap en doel duidelijk te krijgen.

In een eerste gesprek zullen, onder andere, deze punten aan bod komen. Dit gesprek kan face-to-face, telefonisch of zelfs per-mail, indien dit beter uitkomt. Toch spreken wij bij voorkeur graag met u persoonlijk af, omdat het ook om een ‘persoonlijk’ product gaat.

[email protected] – 06 116 18 348 – Waalwijk
Like ons op Facebook: https://www.facebook.com/FrameChange

Frame Change animatievideo laten maken