Bij Frame Change begrijpen we dat de keuze voor een videograaf meer is dan alleen technische vaardigheden. Het gaat om een klik, een gevoel van vertrouwen en de mogelijkheid om samen te lachen en te genieten. Voor ons draait alles om de connectie die we met jullie, als bruidspaar, hebben.

Voordat de grote dag aanbreekt, nemen we graag de tijd om elkaar te leren kennen. Ons kennismakingsgesprek gaat verder dan enkel de technische details. We willen jullie wensen begrijpen, de sfeer van jullie bruiloft proeven en jullie persoonlijkheid ontdekken. Want alleen door jullie écht te kennen, kunnen we jullie verhaal vastleggen zoals het hoort.

Een bruiloft is een magisch samenkomen van emoties, geloften en liefde. Wij begrijpen dat we daar als videograaf in passen, en niet de aandacht moeten opeisen. Onze aanpak is subtiel en respectvol. We willen niet alleen aanwezig zijn, maar opgaan in jullie dag, in jullie flow. Het draait tenslotte om jullie.

Joost & Jeroen

Krijg een indruk van ons werk

Wat zeggen de bruidsparen over ons?

TARIEVEN
Hieronder vind je de tarieven voor de videodiensten die wij voor jullie kunnen verzorgen. Mocht je andere wensen hebben, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Trouwen jullie in 2023 of 2024? Informeer dan snel of deze datum nog beschikbaar is voor ons, wij hebben namelijk al meerdere bruiloften gepland staan. Mochten wij geen tijd hebben dan leggen wij jullie graag in contact met een collega-videograaf uit ons netwerk met dezelfde kwaliteitsstandaard.

WERKWIJZE
Wij doen zo onopvallend mogelijk ons werk en laten meestal de fotograaf de shoot leiden. Wij zorgen er voor dat alle locaties, belangrijke personen en mooie details goed in beeld worden gebracht.

Misschien nog belangrijker is audio. Ik maak gebruik van meerdere audio recorders, zodat geen enkel moment gemist wordt. Mijn doel is dat jullie deze mooie dag ook jaren later kunnen herbeleven, door middel van goede audio en prachtige filmische beelden.

HET PAKKET
Mocht je hier aanpassingen in willen hebben dan is dat uiteraard mogelijk.

 • Volledige dag filmen

 • Dronebeelden (afhankelijk van locatie, weer en veiligheid)

 • Alle ruwe beelden worden meegeleverd

 • Bruiloftvideo 4-6 minuten

 • Levenslange backup

 • Inclusief reiskosten tot 100 kilometer

€ 1950,-

EXTRA OPTIES
Naast ons huidige pakket bieden wij ook een aantal extra opties aan:

 • Film van de volledige ceremonie: €250,-

  Een complete registratie van de ceremonie met 1 of meerdere vaste camera’s, dat met hoge kwaliteit audio tot een lange film wordt gemonteerd.

 • Same day edit: €450,-

  Zeer populair: Tijdens het diner monteren wij een fraaie ‘Same Day Edit’ in elkaar. Aan het begin van het avondfeest wordt deze korte film afgespeeld voor de avondgasten én het bruidspaar. Een perfecte start van het feest!